Termeni si Conditii

Datele cu caracter personal colectate:
Compania Grafic Advertising ( www.PersonalizariCadouri.ro ) colecteaza date cu caracter personal in vederea finalizarii unei comenzi, pentru facturare si livrare.
Datele colectate sunt: 

 • Nume si prenume
 • Adresa de e-mail
 • Adresa de livrare/facturare
 • Numarul de telefon
 • IP-ul dispozitivului dvs.


Cui furnizam datele dumneavoasta?
Furnizam datele dvs. altor companii cu care ne aflam in relatie de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora si numai in scopuri necesare.
Datele furnizate catre alti parteneri sunt urmatoarele:

 • Program gestiune/facturare (SmartBill)
  • Nume si prenume
  • Adresa de facturare
  • Adresa de e-mail
 • Companii de curierat
  • Nume si prenume
  • Adresa de livrare
  • Numar de telefon
 • Prestator servicii de contabilitate
  • Datele inscrise pe facturile fiscale

De asemenea informatiile Cumparatorului cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchetul General, Politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

Cat timp pastram datele?
Datele dvs. din comenzi sunt pastrate la noi pe server 2-3 luni de la plasarea comenzii.
Ulterior datele sunt transformate in date anonime.
Anonimizare

 • Nume si prenume
 • Adresa de e-mail
 • Adresa de livrare/facturare
 • Numarul de telefon
 • Optiunile de personalizare(poze, mesaje, alte optiuni)

De ce anonimizam?
Pentru ca tinem la confidentialitatea clientului si dorim ca si in cazul unei brese de securitate datele dvs. sa fie in siguranta si sa nu permita identificarea.

Daca doriti anonimizarea datelor inainte de termenul specificat mai sus puteti sterge personal datele din contul Dvs folosind sectiunea "Instrumente GDPR".

Datele din contul de client creat pe site
Datele din contul dvs. de client sunt pastrate pe termen nedeterminat.
Din contul de client puteti modifica/sterge datele personale aferente contului.

Accesand "Instrumente GDPR" aveti posibilitatea portarii datelor dvs pe care le stocam.

Primirea de newsletter
In momentul de fata nu desfasuram campanii de e-mail marketing. Abonarea la newsletter se poate face doar din contul personal, la sectia abonare newsletter.

Pentru orice alte detalii sau nelamuriri ne puteti contacta la numarul de telefon: 0765.243.194 sau pe adresa de e-mail: admin@personalizaricadouri.ro.

Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.

 

Informatii corecte si complete


In utilizarea serviciului, esti de acord sa furnizezi informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre tine, asa cum sunt acestea specificate in sectiunea de inregistrare ca utilizator si esti de acord sa furnizezi aceste informatii corect si complet.
In situatia in care consideram, ca aceasta obligatie nu este respectata de catre tine, ne rezervam dreptul sa-ti blocam accesul, pe perioada determinata sau nedeterminata, la utilizarea serviciului fara nici o notificare prealabila.

 

Responsabilitatea asupra comenzilor personalizate


In cazul incarcarii pe site in scopul realizarii de produse personalizate a unor fotografii,sigle sau elemente grafice protejate de drepturi de autor nu putem fi facuti raspunzatori de utilizarea necuvenita a acestora. Responsabilitate unor eventuale litigii pe aceasta tema revine clientului care comanda si proprietarului de drepturi.

 

Imbunatatiri permanente


Sunteti de acord si acceptati ca, fara nici o notificare prealabila, putem sterge sau adauga orice informatie pe site, intrerupe orice activitate pe site sau arhiva din continutul sitelui, iar in cazul in care se fac referiri la alte site-uri nu garantam si/sau confirmam sub nici o forma tipul de informatie pe care il veti gasi pe aceste site-uri. Ramane la aprecierea dvs. daca vizitati sau nu aceste site-uri sau luati sau nu in considerare informatia gasita acolo.

 

Solutionarea Litigiilor

Proprietarii PersonalizariCadouri.ro vor face tot posibilul ca toate neintelegerile privind orice tip de disputa intre acestia si terti sa fie rezolvate pe cale amiabila de catre reprezentantii lor. In cazul in care rezolvarea neintelegerilor nu este posibila pe cale amiabila, solutionarea litigiilor va reveni instantei judecatoresti competente din Romania.

 

Proprietate intelectuala


Site-ul si intregul sau continut, respectiv imagini, texte, software, butoane, precum si orice alt element al acestuia sunt proprietatea exclusiva a S.C. Compania Grafic Advertising S.R.L si sunt protejate de legea dreptului de autor. Enumerarea elementelor din alineatul precedent are un caracter pur exemplificativ si nu reprezinta o enumerare expresa limitativa. Continutul site-ului nu poate fi copiat, distribuit, modificat, transmis, expus sau folosit in oricare alt mod fara acordul scris al S.C. Compania Grafic Advertising S.R.L

 

 

In situatia in care nu sunteti de acord cu termenii si conditiile noastre va solicitam respectuos sa intrerupeti demersul Dvs. si sa nu mai utilizati in continuare acest magazin online.