Cum cumpar

Pentru a lansa comanda in magazinul online este necesar sa va deschideti un cont prin a completa adresa dvs de livrare, numele si numarul de telefon mobil.

Exista 2 cai pentru deschiderea contului si anume:

1. Accesand  " Deschideti un cont " din partea de sus a meniului veti avea acces la introducerea informatiilor necesare. Dupa introducerea datelor in mod automat veti fi logat/a in magazinul online si veti primi si un e-mail de instiintare dupa care puteti lansa comenzile online.

2. Daca ati intrat la produsul care va intereseaza si ati incarcat si imaginea in vederea personalizarii puteti accesa "Adauga in cos" si veti fi informati ca produsul dvs a fost adaugat in cosul de cumparaturi. Mai departe mergeti pe cosul de cumparaturi si accesati "Continua cumparaturi" sau "Finalizeaza comanda" in functie de necesitatile dvs. In momentul in care veti merge catre "Finalizeaza comanda" va fi necesar sa va deschideti cont (daca nu aveti cont deschis). Trebuie sa fie bifat meniul "Deschidere cont" si apoi accesati "Continua" dupa care vi se va afisa formularul unde va puteti introduce datele necesare. In continuare veti putea alege si metoda de transport accesand "Continua" pana la "Trimite comanda".

Dupa lansarea comenzii veti primi un email cu NR de comanda.

O alta cale de a lansa o comanda pentru un produs personalizat este prin WhatsApp, Facebook sau pe adresa de email.

WhatsApp: 0765.243.194

Facebook: www.facebook.com/PersonalizariCadouri.ro